TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

February 8, 2023
08
Feb

Thirrje Drejtoria e Avokatit të Tatimpaguesit: Komunikime të problematikave

Drejtoria e Avokatit të Tatimpaguesit, nëpërmjet llogarisë e-Tatime, ka nxitur tatimpaguesit që të komunikojnë me këtë Institucion nëpërmjet shërbimit postar por edhe atë të komunikimeve...
Read More
08
Feb

Aplikim për Leje Unike / Unique permit

Aplikim për Leje Unike / Unique permit Shërbimi elektronik “Aplikim për Leje Unike” u mundëson shtetasve të huaj, që kërkojnë të qëndrojnë dhe të punojnë...
Read More

GDPR