TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Bashkëpunimi me shoqërinë Karma shpk ka nisur në vitin 2017.

Ajo ushtron aktivitetin e saj në fushën e shërbimeve turistike dhe ndërmjetësimin e aktiviteteve të tjera të ngjashme në rrethin e Sarandës. Shoqëria Karma shpk është themeluar në vendin tonë me kapital plotësisht të huaj dhe administrohet nga shtetas të shtetit të Polonisë.

Kjo sipërmarrje është një nga shembujt më të mirë të investimeve në një fushë strategjike dhe me potenciale të vendit tonë.

Leave a Reply