TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

June 8, 2019

Klientët tanë: Red’s Computer Solutions

Bashkëpunimi me klientin Red’s Computer Solutions ka nisur në muajin korrik 2017. Aktiviteti i Red’s Computer Solutions ka nisur prej vitit 2009 nga Redis Kostalli. Ai ofron konsulence e shërbime IT, por jo vetëm.
Read More

Klientët tanë: Klodi’s

Bashkëpunimi me shoqërinë Klodi’s ka filluar në vitin 2018. Kjo shoqëri ushtron aktivitetin e saj në fushën e ofrimit të shërbimeve të kozmetikës e salloneve të bukurisë.  Ajo ka eksperiencë mjaft të gjatë në këtë fushë dhe është një nga kompanitë lider në këtë sektor. Gjithashtu Klodi’s shpk zhvillon aktivitet në fushën e shërbimeve Bar/Kafe...
Read More

Klientët tanë: Karma shpk

Bashkëpunimi me shoqërinë Karma shpk ka nisur në vitin 2017. Ajo ushtron aktivitetin e saj në fushën e shërbimeve turistike dhe ndërmjetësimin e aktiviteteve të tjera të ngjashme në rrethin e Sarandës. Shoqëria Karma shpk është themeluar në vendin tonë me kapital plotësisht të huaj dhe administrohet nga shtetas të shtetit të Polonisë. Kjo sipërmarrje...
Read More

Klientët tanë: Cane Construction

Bashkëpunimi me shoqërinë Cane Contruction ka nisur në vitin 2018 dhe një nga bashkëpunëtorët më të rëndësishëm. Cane Contruction shpk ushtron aktivitetin e saj në fushën e ndërtimeve dhe shërbimeve të tjera ndërtimore të një cilësie mjaft të lartë. Ajo ka një eksperiencë mjaft të gjatë në këtë fushë dhe është specializuar në disa nga...
Read More

Klientët tanë: Vesa Solutions

Bashkëpunimi me shoqërinë Vesa Solutions ka nisur në vitin 2016. Ajo operon në fushën e shërbimeve të ndryshme administrative brenda dhe jashtë vendit si edhe ofrimin e shërbimeve të teknologjisë së informacionit e medias elektronike. Vesa Solutions është një agjenci digjitale me performancë të lartë dhe e përkushtuar në ndërtimin e aplikacioneve web dhe mobile...
Read More

Klientët tanë: Dealb Konstruksion

Shoqëria Dealb Konstruksion është pjesë e pandarë e bashkëpunimit të studios dhe partnerëve tanë. Ky bashkëpunim ka nisur në vitin 2011. Ajo zhvillon aktivitetin e saj në fushën e ndërtimeve civile dhe shërbimeve të ndryshme ndërtimore. Ka bashkëpunuar dhe marrë pjesë në ndërtimin e objekteve të ndryshme rezidenciale e civile brenda dhe jashtë Shqipërisë. Kjo...
Read More

Klientët tanë: MEGGLE Albania

Bashkëpunimi me shoqërinë Meggle Albania ka nisur në vitin 2015. MEGGLE Albania është pjesë e grupit gjerman MEGGLE, i cili është prezent në tregun global duke ofruar një gamë të gjerë produktesh me eksperiencë mbi 125 vjeçare. Ajo ka ekskluzivitetin e tregtimit të produkteve nën markën “Fast” dhe “Meggle” në Shqipëri. Grupi Meggle është prezent...
Read More

Klientët tanë: Miço shpk

Bashkëpunimi me shoqërinë Miço shpk ka filluar në vitin 2017. Kjo shoqëri është një nga sipërmarrjet më të hershme në sektorin e ndërtimit. Ajo ushtron aktivitet që prej vitit 1998.
Read More

Klientët tanë: Albert Kolaj

Bashkëpunimi me Albert Kolaj ka nisur në vitin 2013. Albert Kolaj është një sipërmarrje mjaft e suksesshme me objekt ofrimin e shërbimeve të specializuara profesionale në fushën e punimeve elektrike.
Read More

Të veprosh si një OJF apo Ent Publik

Regjistrimi Regjistrimi i OJF-ve dhe organizmave të ngjashme me to Organizatat jofitimprurëse regjistrohen në administratën tatimore, pasi kanë kryer më parë regjistrimin, në përputhje me legjislacionin e fushës. (Themelimi, Regjistrimi në Gjykatë, Licenca të posaçme nëse nevojitet) Dokumentacioni që paraqitet për regjistrim në AT sipas udhëzimit Nr. 24, datë 02.09.2008 “Për Procedurat Tatimore në Republikën...
Read More
1 2 3

MERR PREZANTIMINShkarko materialin më të fundit në format pdf.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto