TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Bashkëpunimi me shoqërinë Meggle Albania ka nisur në vitin 2015.

MEGGLE Albania është pjesë e grupit gjerman MEGGLE, i cili është prezent në tregun global duke ofruar një gamë të gjerë produktesh me eksperiencë mbi 125 vjeçare. Ajo ka ekskluzivitetin e tregtimit të produkteve nën markën “Fast” dhe “Meggle” në Shqipëri.

Grupi Meggle është prezent në tregjet ndërkombëtare të Evropës, Azisë, Amerikës Veriore dhe Amerikës Jugore dhe ofron një gamë të mjaft të gjerë të produkteve dhe nënprodukteve të qumështit.

Leave a Reply