TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

Klientët tanë
30
Jan

Njoftim për vend të lirë pune: asistente zyre (Netwise AL)

POZICIONI I PUNËS: Asistente zyre DATA E PUBLIKIMIT TË APLIKACIONIT : 18.01.2023 EMRI I PUNËDHËNËSIT:  Netwise AL Netwise AL ushtron aktivitetin e tij në sektorin...
Read More
08
Jun

Klientët tanë: Red’s Computer Solutions

Bashkëpunimi me klientin Red’s Computer Solutions ka nisur në muajin korrik 2017. Aktiviteti i Red’s Computer Solutions ka nisur prej vitit 2009 nga Redis Kostalli....
Read More
08
Jun

Klientët tanë: Klodi’s

Bashkëpunimi me shoqërinë Klodi’s ka filluar në vitin 2018. Kjo shoqëri ushtron aktivitetin e saj në fushën e ofrimit të shërbimeve të kozmetikës e salloneve...
Read More
08
Jun

Klientët tanë: Karma shpk

Bashkëpunimi me shoqërinë Karma shpk ka nisur në vitin 2017. Ajo ushtron aktivitetin e saj në fushën e shërbimeve turistike dhe ndërmjetësimin e aktiviteteve të...
Read More
08
Jun

Klientët tanë: Cane Construction

Bashkëpunimi me shoqërinë Cane Contruction ka nisur në vitin 2018 dhe një nga bashkëpunëtorët më të rëndësishëm. Cane Contruction shpk ushtron aktivitetin e saj në...
Read More
08
Jun

Klientët tanë: Vesa Solutions

Bashkëpunimi me shoqërinë Vesa Solutions ka nisur në vitin 2016. Ajo operon në fushën e shërbimeve të ndryshme administrative brenda dhe jashtë vendit si edhe...
Read More
08
Jun

Klientët tanë: Dealb Konstruksion

Shoqëria Dealb Konstruksion është pjesë e pandarë e bashkëpunimit të studios dhe partnerëve tanë. Ky bashkëpunim ka nisur në vitin 2011. Ajo zhvillon aktivitetin e...
Read More
08
Jun

Klientët tanë: MEGGLE Albania

Bashkëpunimi me shoqërinë Meggle Albania ka nisur në vitin 2015. MEGGLE Albania është pjesë e grupit gjerman MEGGLE, i cili është prezent në tregun global...
Read More
08
Jun

Klientët tanë: Miço shpk

Bashkëpunimi me shoqërinë Miço shpk ka filluar në vitin 2017. Kjo shoqëri është një nga sipërmarrjet më të hershme në sektorin e ndërtimit. Ajo ushtron...
Read More
08
Jun

Klientët tanë: Albert Kolaj

Bashkëpunimi me Albert Kolaj ka nisur në vitin 2013. Albert Kolaj është një sipërmarrje mjaft e suksesshme me objekt ofrimin e shërbimeve të specializuara profesionale...
Read More
1 2

GDPR