TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

Aministi Fiskale
07
Jul

Projektligji për Amnistinë Fiskale Dhe Penale Për Subjektet Që Bëjnë Deklarim Vullnetar Të Pasurive

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka hartuar projektligjin  “Per amnistinë fiskale dhe penale per subjektet qe bëjnë deklarim vullnetar te pasurive” i cili së shpejti...
Read More
20
Apr

Rama: Aministia fiskale, këtë javë e çojmë në Parlament, kategoritë që përjashtohen

Amnistia fiskale do të çohet këtë javë në parlament, ndërsa brenda muajit maj pritet të miratohet nga parlamenti, deklaroi kryeministri Rama. Amnistia mund të zgjasë 1...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online