TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

Borxhi i keq
20
Feb

Tatimi mbi të ardhurat e korporatës: Dispozita të përgjithshme mbi përcaktimin e fitimit : Amortizimi, vlerësimi i inventarit, borxhi i keq dhe mbartja e humbjeve (ndryshimet ligjore pas Janar 2024)

Amortizimi 1. Për përcaktimin e fitimit të tatueshëm, amortizimi për aktivet fikse të biznesit llogaritet dhe zbritet nga: a) pronari i aktiveve të biznesit, me...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online