TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

DPT
18
Jan

Udhëzim nr. 34 , datë 29.12.2023 Për tatimin mbi të ardhurat nga tjetërsimi i pasurive të paluajtshme.

UDHËZIM I PËRBASHKËT Nr. 34 , datë 29.12.2023 PËR TATIMIN MBI TË ARDHURAT NGA TJETËRSIMI I PASURIVE TË PALUAJTSHME Në mbështetje të nenit 102, pika...
Read More
04
Jun

Rikujtesë për aplikim për pajisje me Çertifikatë Elektronike për Fiskalizimin.

Administrata Tatimore dëshiron të risjellë në vëmendje e të gjithë tatimpaguesve, të cilët në bazë të Ligjit 87/2019 “Për Faturën dhe sistemin e monitorimit të...
Read More
Alprofit Consult Blog
11
Sep

DPT, inkurajon tatimpaguesit për të deklaruar pagat reale të punonjësve të tyre.

DPT, inkurajon tatimpaguesit për të deklaruar pagat reale të punonjësve të tyre.   Drejtoria e Riskut, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, ka filluar të...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online