TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

Revista Monitor
06
Dec

Nga 2024 qeveria planifikon eliminimin e tarifave të reduktuara dhe përjashtimet nga taksat

Qeveria parashikon që në dy vitet e ardhshme në kuadrin fiskal të eliminohen disa tarifa të reduktuara, përjashtime nga taksat direkte si dhe ato përjashtime...
Read More
16
Nov

Zbardhet udhëzimi, shembujt si do zbatohet tatimi progresiv për të vetëpunësuarit dhe profesionet e lira

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka përfunduar hartimin e udhëzimit për zbatimin e projektligjit të ri “Për tatimin mbi të ardhurat”. Udhëzimi shoqërues i projektligjit,...
Read More
27
Sep

30 shtatori afati i fundit për bilancet, 5,000 biznese ende nuk e kanë dorëzuar

dhe pse afati i fundit për dorëzimin e pasqyrave financiare të bizneseve, që është 30 shtatori, po afron, rreth 5,000 biznese ende nuk kanë dorëzuar...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online