TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

konsulence
07
Jul

Çfarë bëjnë këshilltarët financiarë?

Ju mund të pyesni veten se çfarë këshilltari financiar bën me paratë tuaja dhe se si ky profesionist vendos për investimet më të mira dhe...
Read More
08
Jun

Kontabiliteti financiar

Kontabiliteti financiar është proces dhe ka të bëj me përgatitjen, raportimin dhe interpretimin e informacionit kontabël, që u ofrohet përdoruesve nga drejtimi i njësisë ekonomike,...
Read More
30
May

Formatet xls për depozitimin e pasqyrave financiare 2018

Bazuar në nenin 43, të Ligjit nr. 9723, datë 03.05.2007, “Për regjistrimin e biznesit”, i ndryshuar, subjektet duhet të regjistrojnë dhe depozitojnë pasqyrat financiare vjetore,...
Read More
Alprofit Consult Blog
11
Sep

DPT, inkurajon tatimpaguesit për të deklaruar pagat reale të punonjësve të tyre.

DPT, inkurajon tatimpaguesit për të deklaruar pagat reale të punonjësve të tyre.   Drejtoria e Riskut, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, ka filluar të...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online