TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

Listpagesa
08
Feb

Njoftim për dorëzimin mujor të listpagesës

Drejtoria e Përgjithshme e tatimeve, nëpërmjet komunikimeve të saj me tatimpaguesit, në llogarinë eFilling, ka informuar tatimpaguesit për ndryshimin e dorëzimit të listpagesës. Sipas këtij...
Read More
08
May

Deklarimi i listëpagesës së Kontributeve të sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore për periudhën Prill 2020

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve informon të gjithë tatimpaguesit, të cilëve ju është miratuar Kërkesa për Përfitim të Ndihmës Financiare, sipas sipas VKM nr.254 datë...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online