TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

pasuri të paluajtshme
19
Jan

Si llogariten taksat e reja për pronat? Vendim nr 132, datë 7.3.2018.

Vendim Nr. 132, datë 7.3.2018 Për metodologjinë për përcaktimin e vlerës së taksueshme të pasurisë së paluajtshme “ndërtesa”, e bazës së taksës për kategori specifike,...
Read More
18
Jan

Udhëzim nr. 34 , datë 29.12.2023 Për tatimin mbi të ardhurat nga tjetërsimi i pasurive të paluajtshme.

UDHËZIM I PËRBASHKËT Nr. 34 , datë 29.12.2023 PËR TATIMIN MBI TË ARDHURAT NGA TJETËRSIMI I PASURIVE TË PALUAJTSHME Në mbështetje të nenit 102, pika...
Read More
26
Dec

Nomenklatura e Veprimtarive Ekonomike (rev. 2) NVE: Seksioni L – Aktivitete të pasurive të paluajtëshme (Real Estate)

SEKSIONI L – AKTIVITETE TË PASURIVE TË PALUAJTËSHME (REAL ESTATE) Ky seksion përfshin ushtrimin e aktivitetit si qiradhënës, agjentë dhe /ose komisionerë në një ose...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online