TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

TVSh
27
Feb

Shtesa dhe ndryshime në udhëzimin “Për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar”

Në fletoren zyrtare 23-2019 datë 26.02.2019 është publikuar Udhëzimi më i fundit i Ministrisë së Financave për disa shtesa dhe ndryshime për TVSh.  
Read More
15
Nov

[Draft] Paketa Fiskale 2019

Paketa fiskale 2019 – prezantimi në Komisionin Parlamentar për Ekonominë dhe Financat Fjala e Ministrit Ahmetaj Përgjatë dy mandateve të para Qeveria “Rama” ka ndërmarrë...
Read More
1 2 3 4

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online