TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

Unique permit
08
Feb

Aplikim për Leje Unike / Unique permit

Aplikim për Leje Unike / Unique permit Shërbimi elektronik “Aplikim për Leje Unike” u mundëson shtetasve të huaj, që kërkojnë të qëndrojnë dhe të punojnë...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online