TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Nomenklatura e Veprimtarive Ekonomike (rev. 2) NVE: Seksioni U – Aktivitete të organizatave dhe organizmave ndërkombëtare


SEKSIONI U – AKTIVITETE TË ORGANIZATAVE DHE ORGANIZMAVE NDËRKOMBËTARE

90           Aktivitete të organizatave dhe organizmave ndërkombëtare

99.0      Aktivitete të organizatave dhe organizmave ndërkombëtare

99.00     Aktivitete të organizatave dhe organizmave ndërkombëtare

Kjo klasë përfshin:

  • aktivitetet e organizatave ndërkombëtare të tilla si Organizata e Kombeve të Bashkuara, me institucionet e saj të specializuara, organizmat e saj rajonale etj., Fondi Monetar Ndërkombëtar, Banka Botërore, Organizata Botërore e Doganave, Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik, Komuniteti Europian, etj

Kjo klasë gjithashtu përfshin:

  • aktivitetet e misioneve diplomatike dhe konsullatave të përcaktuara si ushtrim aktiviteti në vendet ku janë të vendosura, për vendet që ato përfaqësojnë

Burimi: Instituti i Statistikave (INSTAT)

Keni një Pyetje?

Mos hezitoni të kontaktoni me ne. Ne jemi një skuadër ekspertësh dhe do të jemi të lumtur që të flasim me ju.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online