TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Shtimi i funksioneve dhe informacioneve në platformën AlProfit

E/I Nderuar Lexues !

Faleminderit që keni besuar dhe jeni pjesë e punës sonë të përditshme. Për ne, AlProfit Consult, është më shumë se sa puna jonë e përditshme; është projekti ynë i përbashkët, ku ne kemi besuar dhe vazhdojmë të jemi besimplotë për kontributin tonë sado modest.

Ne besojmë që në kohën e zhvillimeve digjitale informacioni duhet të jetë i lehtë për tu gjetur dhe përdorur. Synimi ynë ka qenë informimi me të rejat më të fundit, ndaj vetë ne, klientëve e bashkëpunëtorëve por edhe çdo lexuesi të interesuar.

Informacioni që ne kemi publikuar ka qenë gjithëpërfshirës, dhe i strukturuar në formën e lajmeve e përditësimeve të fundit. Lexuesi ka gjithmonë mundësi të lexojë, lajmet e fundit; madje edhe kë filtrojë apo kërkojë sipas kategorive dhe temave që ai është i interesuar. Ne do të vazhdojmë të jemi po kaq aktiv dhe prezent në të ardhmen për përditësimet e përjavshme.

Megjithatë, për të ndihmuar veten tonë por edhe lexuesin, me informacion më të strukturuar, ne kemi përgatitur qendrën e re të Burimeve të platformës tonë, nga ku momentalisht, mund të gjeni informacione të plota për temat e mëposhtme.

Informacioni sipas temave do të jetë i strukturuar për të qenë sa më funksional dhe i lehtë për tu gjetur. Përdoruesi do të ketë mundësi të njihet gjerësisht me praktikën e regjistrimit të biznesit, kuadrin tatimor në fuqi dhe lajmet e fundit, të strukturuar sipas temës. Kemi shtuar funksionin e kërkimit të avancuar, dhe navigimin sa më të thjeshtë në faqe, për të qenë sa më funksional.

Faleminderit sërish që besoni tek ne, dhe si gjithmonë, mos hezitoni të kontaktoni në çdo moment. Do të jetë kënaqësia jonë e veçantë të ndihmojmë dhe bëhemi pjesë e zgjidhjeve tuaja.

Stafi i AlProfit Consult

Keni një Pyetje?

Mos hezitoni të kontaktoni me ne. Ne jemi një skuadër ekspertësh dhe do të jemi të lumtur që të flasim me ju.

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online