TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

regjistrim biznesi
26
Dec

Nomenklatura e Veprimtarive Ekonomike (rev. 2) NVE: Seksioni G – Tregtia me shumicë dhe me pakicë; Riparimi i automjeteve dhe motoçikletave

SEKSIONI G – TREGTIA ME SHUMICË DHE ME PAKICË; RIPARIMI I AUTOMJETEVE DHE MOTORÇIKLETAVE Ky seksion përfshin shitjen me shumicë dhe pakicë (shitje pa transformim)...
Read More
25
Dec

Nomenklatura e Veprimtarive Ekonomike (rev. 2) NVE: Seksioni B – Industria nxjerrëse.

SEKSIONI B – INDUSTRIA NXJERRËSE Minierat dhe karrierat përfshijnë nxjerrjen e mineraleve që ndodhen në gjendjen natyrore si të ngurtë (qymyri dhe mineralet), të lëngët...
Read More
15
Jul

Prezantim i kuadrit rregullator dhe tatimor në Shqipëri.

Kush jemi ne ? Alprofit Consult është një studio e pavarur e cila ofron shërbime kontabiliteti, shërbime të administrimit të taksave dhe shërbimeve të konsulencës...
Read More
15
May

[Video] Regjistrimi në portalin e-Albania.

Në mënyrë që të përftoni shërbimet elektronike të ofruara nga portali qeveritar e-Albania duhet të logoheni në llogarinë tuaj në portal. Regjistrimi në portalin qeveritar...
Read More
06
Nov

[Video] Aplikim për regjistrimin e personit fizik nëpërmjet portalit e-Albania.

Aplikim për regjistrimin fillestar të personit fizik Shërbimi elektronik i regjistrimit fillestar të një subjekti i ofrohet një individi/qytetari që ka krijuar në portal llogarinë...
Read More
30
May

[Video] Aplikim për regjistrimin e personit fizik nëpërmjet portalit e-Albania. #2

Në këtë video, dhe më poshtë, tregohen hapat që duhet të ndiqen dhe të dhënat që duhet të plotësohen për të regjistruar një person fizik....
Read More
30
May

[Video] Aplikim për regjistrimin e personit fizik nëpërmjet portalit e-Albania.

Në këtë video, dhe më poshtë, tregohen hapat që duhet të ndiqen dhe të dhënat që duhet të plotësohen për të regjistruar një person fizik....
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online