TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

taksa
10
Jan

Ndryshimet e fundit ligjore Janar 2020

Së fundmi janë miratuar disa ndryshime ligjore, dhe botuar në Fletore Zyrtare (FZ-2019-182 dhe FZ-2019-184 ). Këto ndryshime lidhen me: rivlerësimin e pasurive të paluajtshme,...
Read More
07
Jul

Çfarë bëjnë këshilltarët financiarë?

Ju mund të pyesni veten se çfarë këshilltari financiar bën me paratë tuaja dhe se si ky profesionist vendos për investimet më të mira dhe...
Read More
08
Jun

Taksa dhe tatime të tjera

Lojrat e fatit Veprimtaria e Lojrave të Fatit në Republikën e Shqipërisë, rregullohet me Ligjin Nr. 155/2015, datë 21.12.2015 “Për Lojrat e Fatit në Republikën...
Read More
Sistemi tatimor në Republikën e Shqipërisë përbëhet nga një paketë ligjesh, udhëzimesh, rregulloresh, marrëveshjesh tatimore me vendet e tjera, në të cilat gjejnë pasqyrim llojet...
Read More
Alprofit Consult Blog
11
Sep

DPT, inkurajon tatimpaguesit për të deklaruar pagat reale të punonjësve të tyre.

DPT, inkurajon tatimpaguesit për të deklaruar pagat reale të punonjësve të tyre.   Drejtoria e Riskut, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, ka filluar të...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online