TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

Transport
26
Dec

Nomenklatura e Veprimtarive Ekonomike (rev. 2) NVE: Seksioni H – Transporti dhe Magazinimi

SEKSIONI H – TRANSPORTI DHE MAGAZINIMI Ky seksion përfshin kryerjen e transportit të rregullt ose jo, të pasagjerëve apo të mallrave me hekurudhë, me tubacion,...
Read More
23
Jul

Transporti ndërkombëtar i pasagjerëve dhe i mallrave

Transporti ndërkombëtar i pasagjerëve Bazuar në Ligjin Nr.92/2014, datë 24.07.2014 “Për tatimin mbi vlerën e shtuar në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, transporti ndërkombëtar i...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online