TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Njoftim mbi shërbimet: nga 1 Maj 2022 vetëm online.

Me miratimin e ligjit nr. 107/2021 “Për Bashkëqeverisjen” ofrimi i shërbimeve nga të gjitha institucionet shërbimofruese , aplikimet e të cilave realizohen nëpërmjet platformës “e-Albania”, do të realizohet vetëm elektronikisht.

Në zbatim të ligjit të sipërpërmendur Qendra Kombëtare e Biznesit duke filluar nga data 30.04.2022 do të ofrojë të gjitha shërbimet e saj vetëm nëpërmjet platformës “e-albania”.

Në këto kushte, lutemi marrjen e masave nga ana e të gjithë subjekteve persona fizik/ persona juridik për pajisjen me nënshkrimin elektronik.

Burimi: Qendra Kombëtare e Biznesit.

Keni një Pyetje?

Mos hezitoni të kontaktoni me ne. Ne jemi një skuadër ekspertësh dhe do të jemi të lumtur që të flasim me ju.